Info zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie :

Een mooie bolle zwangere buik, het kan maar even!

Het is een bijzondere periode en daarom vind ik het ook enorm leuk om een zwangerschapshoot te doen. Er wordt wel eens gezegd, "een vrouw is op haar mooist wanneer ze zwanger is". Er gebeurt iets geweldigs in je lichaam en het is voorbij voor je er erg in hebt. Het is dan ook één van de mooiste herinneringen buiten een newbornshoot van je baby.

Zwangerschapsfotografie is het mooiste tussen week 32 en 36 van je zwangerschap, omdat je mooie zwangere bolle buik dan mooi rond is. En dan is de kans nog klein dat de baby reeds geboren word. Bij een zwangerschapsfotoshoot breng je zeker de papa mee en als je al andere kinderen hebt breng je die ook best mee. Dan kunnen we samen met uw mooie bolle buik foto's maken. Want het is iets waar het ganse gezin mee in betrokken word.

Wat je allemaal nodig hebt bij een zwangerschapsreportage bespreek ik met jullie bij het vastleggen van de zwangerschapshoot. Zelf beschik ik in de studio over tal van accessoires om je bolle buik mooi weer te geven, zoals linten, doeken, speciale jurken, en andere hebbedingetjes die we kunnen gebruiken. Maar je kunt zelf ook een knuffeltje, kleine schoentjes of andere babyspulletjes reeds meebrengen, alsook leuke jurkjes, mooie zwangerschapslingerie en mooie basics om je buik te accentueren.

Door de jaren heen ben ik ook gespecialiseerd in naakt zwangerschapsfotografie ! Hierbij kan men door het spelen met licht uw bolle buik extra mooi laten uitkomen. Als je het durft, levert het mooie unieke foto's op van jou en je baby die nog mooi in je buik genesteld zit. En samen met je partner. Puur natuur ! Zeker een aanrader !

Je mag helemaal zelf aangeven hoe je de stijl van je zwangerschapshoot wilt. Je kan al eens kijken in mijn portfolio voor ideeën.

Je kan ook steeds een zwangerschapshoot en een newborn reportage samen boeken. Hiervoor hebben we speciale promoties voor zwangerschapsfotografie en newbornfotografie. Wens je ook een reportage van bevalling, dat unieke beelden oplevert van de eerste momenten van je baby, met het babyhuidje dat nog zo puur is, met babydons en dat slechts enkele momenten blijft, ook dat kan.

Je kunt op voorhand steeds een bezoekje brengen aan onze babyfotostudio te 's-Gravenwezel-Schilde.

Zwangerschapsfotografie is een passie. Maar ook mooi om jezelf een herinnering kado te doen. De fotosessie vind plaats in onze afgesloten fotostudio.

Reserveer je newbornreportage reeds tijdens de zwangerschap, om zeker te zijn van een plaats !


Vraag ook naar onze Acties en COMBI pakketten voor zwangerschap en newbornreportage !

stuur ons een mailtje via contact

Catherina,

je VROUWELIJKE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF !zwangerschapsfotografie, bolle buik, zwangerschapsfoto, babyfotografie, zwangerschap, zwangerschapsfotograaf, zwangerschapsreportage, zwangerschapsfotografie Antwerpen, fotoshoot zwangerschapsfotografie, fotograaf zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfotografie prijzen, zwangerschapsfotograaf Schilde, zwangerschapsfotoshoot, zwanger, fotograaf zwangerschap, dikke buiken, geboorte aankondigingen, geboortekaartjes, newbornfotoshoot, bolle buik fotografie, mooi zwanger, zwangere buik, foto bolle buik, foto zwangerschap