Over mij

Wie ben ik ?

Fotografie lag mij al van jongs af aan in het bloed. Reeds op zeer jonge leeftijd kreeg ik een camera van mijn vader om te oefenen. Omdat ik er zo gepassioneerd in was besloot ik om dan ook voor fotografie te gaan studeren. Het was nog het tijdperk van de donkere kamer en de negatieven.

Ik studeerde af aan het Narafi in Brussel waarna ik verdere praktijkervaring heb opgedaan in binnen en buitenland, waaronder in Miami. Hier leerde ik echt de knepen van het vak kennen. Na mijn stages kwam ik uiteindelijk in Antwerpen terecht. Fotografie was mijn passie en werkte ook voor modebladen. Het was toen het begin van het digitale tijdperk, dus weg filmrolletjes en donkere kamers, in de plaats kwamen photoshop, Lightroom en andere specifieke digitale programma's. Ik begon interessante workshops en opleidingen te volgen rond fotografie en digitale beeldbewerking. Want fotografie is niet zomaar het nemen van een foto met een camera.

Met de geboorte van onze jongste spruit Merel ben ik mij verder gaan specialiseren in artistieke naakt zwangerschapsreportages en baby en newbornreportages. Geregeld volg ik nog workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in babyfotografie. Ook workshops en opleidingen rond de veiligheid van baby's staan bij mij centraal.

In mijn weinig vrije tijd hou ik mij bezig om steeds nieuwe mutsjes, pakjes, haarlintjes en babyspulletjes te maken zodat elke babyshoot iets uniek heeft.

Bij zwangerschapsreportages maak ik dikwijls gebruik van speciaal licht, waardoor je heel mooie artistieke naaktfoto's kunt maken van je bolle buik, en die door iedereen gezien mogen worden. Deze lichttechniek gebruik ik ook bij sensuele fotografie en naaktreportages.

In januari 2016 is onze studio verhuisd naar het idyllisch romantisch dorpje in 's-Gravenwezel bij Schilde. Hier beschik ik over een ruime moderne daglichtstudio met een eigen babystudio, om zo de mooiste foto's van jullie baby te kunnen maken.

De uren dat ik niet in mijn studio aanwezig ben gebruik ik om de foto's te bewerken, om van elke shoot iets moois te maken waarbij ik kwaliteit van de afgewerkte eindproducten heel belangrijk vind.

Het mooiste resultaat krijg je door een combinatie van unieke foto's en het gebruik van licht, kleur en een eigen stijl aan de foto's te geven.

Dit is zowel bij zwangerschap en babyreportages, alsook bij familieshoots.

Ik ben dan ook al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in  Naakt Zwangerschap, newbornfotoshoots, en sensuele fotografie

Contacteer me vrijblijvend via onderstaand contactformulier voor meer informatie !

Tot in de Photostudio !

CATHERINA MARTENS

Photostudio Martens - kla-1549-2.jpg

PHOTOSTUDIO MARTENS is erkend lid van de Belgische Vereniging van Beroepsfotografen

en de Internationale WPPI (Wedding and Portrait Photographers International)

Huwelijksfotograaf Antwerpen en Bruidsfotografie Antwerpen