Over ons

Wie ben ik ?

Fotografie lag mij al van jongs af aan in het bloed. Reeds op zeer jonge leeftijd kreeg ik een camera om te oefenen. Omdat ik er zo gepassioneerd in was besloot ik om dan ook voor fotografie te gaan studeren.

Ik studeerde af aan het Narafi in Brussel waarna ik verdere praktijkervaring heb opgedaan in het buitenland, waaronder in Miami. Hier specialiseerde ik mij in zwangerschap en newborn fotografie. Nadien ben ik verhuisd naar Antwerpen om mij hierin verder te verdiepen, regelmatig volg ik nog workshops in het buitenland om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in newbornfotografie en babyfotografie.

De passie voor baby's en foto's kreeg ik reeds op zeer jonge leeftijd. Met de geboorte van onze jongste spruit Merel ben ik mij verder gaan specialiseren in artistieke naakt zwangerschapsreportages.

In mijn weinig vrije tijd hou ik mij bezig om steeds nieuwe mutsjes, pakjes, haarlintjes en babyspulletjes te maken zodat elke babyshoot iets uniek heeft.

Bij zwangerschapsreportages maak ik dikwijls gebruik van speciaal licht, waardoor je heel mooie artistieke naaktfoto's kunt maken van je bolle buik, en die door iedereen gezien mogen worden. Deze lichttechniek gebruik ik ook bij sensuele fotografie en naaktreportages.

In januari 2016 is onze studio verhuisd naar het idyllisch romantisch dorpje in 's-Gravenwezel bij Schilde. Hier beschik ik over een ruime moderne daglichtstudio met een eigen babystudio, om zo de mooiste foto's van jullie baby te kunnen maken.

Ook familiereportages zijn hier mogelijk, door de grootte van de studio.

Ik ben dan ook al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Zwangerschap, newborn, baby, familie en sensuele fotografie en huwelijksreportages.

Contacteer me vrijblijvend via onderstaand contactformulier voor meer informatie !

klik hier voor prijs aanvraag

Tot in de Photostudio ! 

CATHERINA MARTENS

 

PHOTOSTUDIO MARTENS is erkend lid van de Belgische Vereniging van Beroepsfotografen

en de Internationale WPPI (Wedding and Portrait Photographers International)

Huwelijksfotograaf Antwerpen en Bruidsfotografie Antwerpen