Werkwijze - Foto afwerkingen

WERKWIJZE/PRIJZEN VAN FOTOSHOOTS !

Hoe gaan wij te werk ?

Een fotoshoot gebeurt niet op 1,2,3 ! Hiervoor nemen wij onze tijd !

Bij het vastleggen van de shoot bespreken we al de belangrijkste zaken.
Er kan ook een visagiste worden vastgelegd, indien jullie dit wensen.

Na het vastleggen van de fotoreportage krijgt u van ons nog een bevestigingsmail met alle nodige info en nuttige tips.

En eens u bij ons in de studio bent aangekomen, proberen we jullie zo snel mogelijk thuis te voelen.
Via een leuk gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Als je leuke voorbeelden hebt, mag je die altijd voor de fotoshoot doormailen.


Breng ook zoveel mogelijk kledij en accessoires mee, zodat we voor de fotoshoot hier kunnen uit kiezen
en jullie ook advies kunnen geven.

Een fotoshoot duurt ongeveer +/- 90 min. Bij babies, glamour en naakt reportages kan dit gemakkelijk uitlopen tot 3 à 4 uur.

Vermeld dit dan ook bij de afspraak, zo kunnen we extra tijd voorzien.

Na de fotoshoot bekijken we de genomen foto's op een groot scherm, tenzij anders vermeld,  en kunnen jullie hierbij kiezen welke foto's jullie wensen.


PRIJZEN

We hebben gezorgd dat we volgens ieder smaak en budget leuke mogelijkheden hebben.  

fotoafwerking producten

Dit kan zijn een leuke wandvergroting op canvas of dibound, een leuk ontworpen digitaal album,
foto's op fotopapier of andere originele mogelijkheden.
Of iets leuks om cadeau te geven aan je partner, ouders, grootouders, …

Bekijk onze online gallery met onze producten klik hier

De reportageprijs is de prijs die u betaalt voor de kosten van het fotograferen, de voorbereidingen, investering in materiaal, achtergronden, accessoires, huur en wettelijke verplichtingen zoals sociale bijdrage, licensies, belastingen en btw.

In de reportageprijs zitten nooit afgewerkte producten of digitale bestanden, tenzij anders vermeld.

 

Onze uitdaging is om van elke fotoreportage een uniek kwalitatief product te leveren dat afgestemd is op uw wensen, uw interieur en uw budget.

Het is dan ook voor jullie een unieke kans om een blijvende herinnering te hebben waar jullie ook nog jaren en jaren met trots op kunnen terugkijken.

De meeste tijd kruipt dan ook niet in het nemen van de foto's, maar vooral in de nabewerkingen, waar heel veel uurtjes inkruipen. De nabewerking van de foto's levert dan ook altijd prachtige resultaten ! Op deze manier proberen we ons dan ook te onderscheiden !


Albums

Wij proberen dan ook via een mooi gepersonaliseerd album u een tastbaar aandenken te geven, dat u samen met uw partner, of aan uw kinderen, vrienden en kennissen kunt laten zien en dat jaren later nog steeds leuk is om te bekijken.

Wij hebben zowel ingekleefde albums als professionele digitale albums in verschillende formaten en materialen.

 

Wandvergroting

Of kies je liever voor een wandvergroting, dat een investering van onbetaalbare waarde is, die kan pronken in je woon- of slaapkamer, en waar je elke dag vrolijk op kunt terugkijken ? Dit kan zijn een fine art canvas, dibound, plexiglas of op anderen materialen, en steeds aangepast aan jouw interieur, stijl en jullie budget.

 

Afdrukken op fotopapier

U kunt bij ons ook terecht voor kwalitatieve afdrukken op verschillende papiersoorten, waarbij telkens aandacht wordt besteedt aan de kleurcorrecties, belichting en opmaak.

 

Digitale bestanden


Bij albums en wandvergrotingen zitten de digitale bestanden er gratis bijgeleverd.

Bij digitale bestanden moet u er rekening mee houden, dat eens wij deze afleveren, wij ook niet meer instaan over de kwaliteit van de afdrukken die u elders maakt, aangezien online afdrukken nooit correcties uitvoeren op belichting en kleuren.  Ook het afdrukken van beelden is een vakmanschap van de fotograaf.  Zoals je vroeger een negatief had werken we nu met nef bestanden die het negatief vervangen.

Uit ervaring weten wij ook dat digitale bestanden 5 à 10 jaar later verdwenen zijn van uw harde schijf en hierdoor de mooie herinnering voor je kinderen en kleinkinderen verdwenen zijn voor altijd.

 

Digitale bestanden zijn enkel te verkrijgen bij aankoop van afgewerkte producten :

Aangezien ons motto is om iets tastbaar af te leveren, zijn digitale bestanden apart niet te koop. Wij werken al jaren met de beste leveranciers op gebied van albums, wandvergrotingen en andere afgewerkte producten en willen ook zeker zijn dat wat u aan de mensen en familie laat zien overeenstemt met de originele kwaliteit van de foto's die wij bewerkt hebben.

Bij onze afgewerkte producten kunnen digitale bestanden in lage resolutie verkregen worden voor gebruik op sociale media of voor op uw smartphone.   


Alle digitale beelden worden bijgewerkt op kleur en densiteit.
Behandelingen in Photoshop, zoals het wegwerken van puistjes, rimpeltjes, blauwe plekken is niet inbegrepen. Indien u dit wenst geld hiervoor een uurtarief.