Newborn fotografie

Zwangerschapsfotografie en Newbornfotografie, Babyfotografie, Kinderfotografie; het zijn mijn favorieten.

Laat uzelf met uw baby zo snel mogelijk na de geboorte fotograferen in onze daglicht babyfotostudio. Uw babyfoto's zijn mooie beelden waar u later met veel plezier naar terug kijkt, want het gaat zo snel.

Newborn baby fotoshoot

Met veel liefde en geduld fotografeer ik newborns... Elke newborn baby of pasgeboren baby is zo lief en telkens anders. De eerste dagen dat jullie baby geboren is gaat zo snel dat je er dubbel moet van genieten. Door het vastleggen van die eerste mooie momenten op foto kunnen jullie later nog die unieke momenten nabeleven. En kunnen ze zelf als ze groot zijn er op terug kijken. Het is een mooie herinnering van zoiets teder, puur en wonderbaarlijks, de eerste dagen na de geboorte.

In samenspraak met jullie wensen gebruik ik verschillende attributen zoals babyprops, mutsjes, haarbandjes, dekentjes, naargelang wat jullie mooi vinden. Simpel kan ook. Het liefst fotograaf ik jullie pasgeboren baby in zijn blootje, met de juiste belichting en de gepaste attributen. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen.

Ik hou van baby's zoals ze echt zijn. Hun typische babyhuidje, donzige haartjes en zelfs de navel. Ik laat ze dan ook zo het liefste zien in mijn beelden… puur baby. Daarbij is geen nood aan drukke accessoires of overdreven nabewerking. Gewoon zoals jullie de baby het mooiste vinden.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig om steeds nieuwe kleedjes, pakjes, mutsjes, props, haarlintjes ... te maken. Zo heb ik dan ook heel veel leuke babyspulletjes die regelmatig worden aangevuld, zodat elke shoot uniek blijft.


Wanneer boekt u de eerste fotoshoot voor uw baby?

Het is nooit te vroeg om de eerste newborn fotoshoot van uw baby te reserveren! We raden aan om reeds een afspraak te maken tijdens uw zwangerschap. Aan de hand van uw vermoedelijke bevallingsdatum. Zo bent u zeker dat er nog een plaats is voor jullie babyshoot. Zou u toch vroeger bevallen, geef ons dan zo snel mogelijk een seintje en we vervroegen de shoot.

Bent u reeds bevallen? Geen nood, maak in ieder geval zo snel mogelijk een afspraak voor de baby reportage van uw baby. Het liefste fotografeer ik baby's binnen de eerste 20 dagen dat ze geboren zijn. Dan slapen ze nog veel en kun je ze in mooie houdingen leggen.

Rond 4 à 5 weken kan ook nog. Dan zijn de oogjes reeds meer open maar zijn ze wel meer beweeglijk. Een baby fotoshoot duurt ongeveer 2 à 3 uur zodat jullie je baby regelmatig kunnen voeden en rustig laten worden. We nemen onze tijd hiervoor.

Tijdens de baby fotosessie nemen we ook gezinsfoto's en de eventuele broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom !

Na het vastleggen van de newbornreportage krijgen jullie van ons nog een email met alle nodige info en tips om de babyshoot zo gemakkelijk en veilig te laten verlopen.

Wij hebben tal van originele ideëen wat u met de foto's kunt doen.

Bij het binnenkomen bespreek ik eerst met jullie de ideeën van de newborn shoot, en wat het doel van de foto's zal zijn.

Een prachtig babyalbum is een origineel cadeau voor altijd. Hoe leuk is het om dagen, jaren later nog eens in het album te bladeren en om te tonen aan familie of vrienden die thuis komen. En jullie baby zal later als hij groot is er ook met plezier in bladeren. Vergeet dit zeker niet op jullie verlanglijstje van jullie geboortelijst te zetten. Het is een mooie investering voor de rest van jullie leven, alsook voor de kleine spruit.

Of een unieke wanddecoratie, die je huiskamer een extra touch geeft, en waar je met plezier elke dag op terug kijkt. Uniek zijn ook onze bedankingskaartjes die je na de geboorte kunt opsturen naar familie en vrienden.

Ook hebben wij leuke geschenken voor jullie ouders en leuke geschenkjes om tijdens de babyborrel uit te delen en waar iedereen blij mee is.

Jullie zijn steeds welkom in onze photostudio, dit kan op afspraak of tijdens onze openingsuren.

Of zoekt u naar een leuk geschenk om tijdens een babyborrel aan de kersverse ouders te geven, bestel dan een leuke cadeaubon bij ons !

Reserveer je newbornreportage reeds tijdens de zwangerschap, om zeker te zijn van een plaats !


Vraag ook naar onze Acties en COMBI pakketten voor jullie zwangerschap en newbornreportage !

stuur ons een mailtje via contact


Catherina, je vrouwelijke newbornfotograaf !