Huwelijksreportage

Werkwijze :

Jullie huwelijksdag is uniek, jullie investeren al veel voor de huwelijksdag zelf, maar als je een mooie herinnering wilt hebben aan deze mooie dag, waar jullie heel jullie leven willen op terugkijken, investeer dan ook in een goede beroepsfotograaf, die veel ervaring heeft met huwelijksreportages en werkt met professioneel apparatuur. Teveel horen we nog van mensen die reeds getrouwd zijn zeggen, hadden we maar beroep gedaan op een professionele fotograaf !

Om mooie foto's te maken moet er een klik zijn met de fotograaf voor jullie huwelijksreportage. Daarom nodigen we jullie voor een eerste ontmoeting uit in onze studio waar je reeds ons professioneel werk van huwelijksfoto's kunt bewonderen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voor jullie huwelijksreportage bespreken we al uw wensen met betrekking tot de trouwreportage, de locatie en de mogelijkheden van een digitaal huwelijksalbum. Daarna volgt eventueel een offerte op maat.

Op jullie huwelijksdag maken we foto's zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen jullie maximaal genieten van deze bijzondere dag. Dankzij mijn oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten op een speelse, spontane en natuurlijke manier vast. Bedoeling is om jullie romantische huwelijksdag mooi in beeld te brengen.

Na jullie huwelijksreportage maak ik een selectie van de foto's en corrigeer ik ze op kleur, contrast, helderheid en maak eventueel een conversie naar zwart/wit. De gehele selectie van jullie huwelijksreportage krijgen jullie digitaal aangeleverd.

Wensen jullie meer info, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in oze fotostudio ! Zie rubriek "contact"

 

Prijzen :

Wij hebben verschillende pakketten ter beschikking, ziet jullie huwelijksdag er toch anders uit, mag je mij altijd contacteren.

 

 

De huwelijksfoto's worden digitaal geleverd via download links zowel in kleur als een reeks in zwart/wit. Er wordt een keuze gemaakt van de beste beelden, deze worden 1 voor 1 van bewering voorzien voor kleuren, contrasten , enz. Voor een hele dag fotografie zijn dat plus minus een 1500-tal beelden die het dagverloop duidelijk "vertellen".

De foto's zijn klaar ongeveer 2 weken na het huwelijk. Ze worden ook geleverd in schermresolutie, zonder watermerk.

In al onze pakketten zitten steeds kilometer vergoeding tot 60 km en btw inbegrepen.Reserveer tijdig !

Er zijn niet zoveel vrijdagen en zaterdagen in een jaar, dus wees er op tijd bij om je huwelijksfotograaf vast te leggen. Heb je toch "last-minute" nog een trouwfotograaf nodig ? Vraag dan snel naar de beschikbaarheid !


Opties : 

* Professionele foto-albums

* Stoefboekjes en harmonicaboekjes

* Ouderboekjes

* Uitnodigingen en bedankingskaartjes

* Afdrukken op fotopapier, vergrotingen, canvas, dibound, plexi, metaal, ...


Voor uitgebreide info contacteer ons

 

 

Door middel van foto's leggen we jullie trouwdag vast, zodat jullie nog lang mogen nagenieten van jullie huwelijksdag.

De foto's die we maken zijn licht, puur, spontaan, gedetailleerd, speels, natuurlijk en romantisch.

Zijn jullie op zoek naar een betaalbare en goede huwelijksfotograaf ?

Iemand die niet streekgebonden is en de leukste plekjes weet voor jullie huwelijksreportage ?

Wil je ons reserveren voor een ganse dag of voor enkele uren ?

Neem dan contact met ons op voor meer info :

Studio :  03 / 605 20 24  of mobiel :  0473 / 744 965

of stuur een mailtje via rubriek : contact