communiereportage en communiekaartjes

Communiereportage en communiekaartjes

Het communiefeest of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar voor uw zoon of dochter en voor uzelf. De eerste communie en plechtige communie of Lentefeest van uw zoon of dochter brengen wij steeds op een spontane, speelse manier in beeld, waarbij uw kind lekker zichzelf kan zijn. Dit is onze taak als erkend beroeps communie fotograaf.

Een communiereportage of lentefeest moet u steeds ruim op voorhand reserveren, dan heb je de meeste keuze qua tijdstip, liefst minimum 6 weken voor het feest.

Communiefoto's in onze fotostudio nemen meestal 1 uur in beslag, zo is iedereen ontspannen en kunnen we leuke foto's maken met verschillende achtergronden.

Ook broertjes of zusjes mogen mee op de foto, alsook de fiere mama of papa als ze dit wensen.

Kleding en accessoires :

Jullie zorgen voor de gepaste outfit voor jullie communicant en wij zorgen voor een onvergetelijke communiereportage.

Breng ook leuke accessoires mee, die leuk zijn voor bij de outfit of breng ook de kledij of materiaal van je favoriete hobby mee, om zo een persoonlijke touch aan uw communies reportage te geven.

Communiekaartjes voor uw communicant zijn er in verschillende uitvoeringen. Het is een blijvende herinnering waar heel de familie en vriendenkring jaren op terugkijkt. Uniek bij ons zijn dan ook de dubbelzijdige communie bedankingskaartjes, heel origineel om uit te delen, als je op zoek bent naar iets origineel en uniek.

Bladwijzers zijn enorm populair onder onze communicanten om uit te delen op school met hun klasgenootjes.

Verwen uzelf, familie en vrienden met verrassende communie herinneringen

Een digitaal communie fotoboek, een uniek gepresenteerde communieportfolio, communiegeschenken voor peter en meter zijn maar enkele van de mogelijkheden die de communie van uw kinderen onvergetelijk maken.

Kies voor uzelf en uw communicant een op maat gemaakt digitaal fotoboek. Dit uniek digitaal album houdt de herinnering aan de eerste of plechtige communie of lentefeest van uw kind levendig. Het is een album waar u heel u leven met plezier op terugkijkt en steeds uniek om aan familie en vrienden te laten zien tijdens het feest en nog vele jaren nadien.

Ook peter en meter kunnen een kleine copij van dit album krijgen. Deze communie fotoboeken zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Communieportfolio's zijn een ware rage bij onze communicanten. Een collectie met 6 verschillende communiefoto's gepresenteerd in een mini plooialbum is het ideale geschenk voor meter, peter, grootouders, … als blijvende herinnering aan het communiefeest van uw kinderen.

Het communie- of lentefeest van uw kind is een speciale gebeurtenis. Is het geen leuk idee om uw familie en vrienden een persoonlijke uitnodiging voor het communiefeest te sturen? Op uw sfeervol gedekte communietafel hoort een passende menukaart. Ook hier kunnen we jullie bij helpen.

Bij de bevestiging van jullie communie fotoshoot krijgen jullie ook nog een email met nog leuke en handige tips om de communiereportage zo leuk en vlot mogelijk te laten verlopen en extra tips wat je nog allemaal kunt meebrengen.

Wij hebben verschillende pakketten waar jullie kunnen uit kiezen.

Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk (ook uitnodigingskaarten, communiekaartjes, fotoalbums,
digitale foto's, wanddecoratie,…).Voor onze communie pakketten, stuur ons een mailtje op :

info@photostudiomartens.be

of via ons "contact" formulier op onze website.

communiereportage, communiereportages, prijslijst communiereportage, prijslijst communiefotografie, communiekaartjes, communieshoot, antwerpen, fotograaf communie, fotograaf communie antwerpen, fotograaf communie schilde, fotoshoot communie prijzen, prijzen en info communiereportage, originele communiekaarten, bedankkaartjes communie, communie fotoshoot, communie fotograaf, originele communiefoto's, lentefeest fotografie, reportage communiefoto, communiefeest, communie doopsuiker, communie kledij