Baby fotografie

Vaak wordt mij gevraagd wat het beste moment is voor een baby fotoshoot. Baby’s veranderen snel en elk moment is natuurlijk prachtig om herinneringen van te hebben. Welke momenten je professioneel laat vastleggen, hangt af van wat je graag op de foto’s terug wilt zien:

  • Wil je vooral het tere begin laten vastleggen? Probeer de fotoshoot dan in de eerste twee weken te plannen. De baby is dan nog op zijn allerkleinst. Naast tedere slaapfoto’s (met of zonder accessoires als knuffels en dekens), pik je wellicht nog een momentje mee dat het kindje de ogen opent. Ook foto’s van de kleine handjes en voetjes zijn nu goed te maken. Natuurlijk maken we ook wat foto’s met de ouders en eventueel broers of zussen erbij
           
  • Wil je dat de baby meer in de camera kijkt, dat hij of zij kan lachen en dat er meer interactie te zien is tussen jou en je kindje? Kom dan langs als hij ongeveer 5  maanden is. Waarschijnlijk heb je dan al wat tools gevonden om de aandacht van het kind te krijgen en een lach op zijn of haar gezicht te toveren. Verder heeft de baby al meer interesse in speelgoed, en kan ik mooie foto’s maken.
           
  • Wil je meer actie op de foto? Wacht dan tot het kind tussen de 7 en 9 maanden is. Boek dan een baby sitters shoot. Dan komen de foto’s dat hij of zij kan zitten.
  • Je baby kan vanaf 7 maand zelfstandig zitten. We hebben verschillende decors in onze studio ter beschikking. De nadruk ligt bij de baby.
  • Ik maak gebruik van rustige kleuren. De keuze is aan jullie. Het liefst fotografeer ik een baby in zijn bloodje met enkel een broekje of kleedje. Zoals prinsen en prinsessen. In de studido heb ik verschillende kledij ter beschikking. De maten zijn tussen 74 en 80. Sommigen heb ik zelf gemaakt. Ik heb ook leuke haarbandjes voor meisjes en petjes voor de jongens. Aangezien jullie kindje op die leeftijd maar een 30 tal minuten aandacht voor de camera heeft voorzie ik ongeveer een 45 tal minuten voor de shoot.Als jullie kindje moe word is lachen niet meer mogelijk. Ik maak dan ook gebruik van vooraf opgestelde achtergronden en props. Aan jullie de keuze hoe en wat.Tijd voor een wakkere baby met open oogjes en een lach. Idiaal voor een canvas in de woonkamer. Boek een baby sitter fotoshoot wanneer jullie kindje ongeveert 6 maand is.
  • Vraag naar onze Combi Aktie voor het hele eerste levensjaar van Je kind, de keuze is aan jullie! Wil je van alle drie deze momenten graag een fotoshoot? Laat vooral weten, dan maken we een mooie prijs!