Info shoots

   newborn fotografie    


Hoe verloopt een fotoshoot en de planning vooraf ?

Welkom op mijn website ! Hier vinden jullie veel info over onze fotoshoots.

Als vrouwelijke fotograaf ben ik al veel jaren bezig met newbornreportages en zwangerschapsfotografie, alsook artistieke naaktreportages. Het is de bedoeling om van die tedere momenten unieke beelden te maken.

Meer info hierover kunt u lezen onder de uitgebreide rubrieken van zwangerschap, newborn en sensueel naakt fotografie.

Als jullie meer info wensen of een shoot willen vastleggen mag u ons gerust een mailtje sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

Tijdens de telefonische afspraak geven we jullie reeds de nodige info en krijgen jullie van ons nog een bevestigingsmail met alle nodige info wat je allemaal kunt meebrengen.

De duurtijd van de shoot is afhankelijk van welke shoot u laat doen, een newbornshoot duurt meestal tussen de 3 à 4 uur en wordt meestal in de week gepland omdat we nooit weten hoe lang deze kan uitlopen. Familieshoots of zwangerschapshoots nemen minder tijd in beslag.

 

Na de shoot maken we een nieuwe afspraak, tenzij anders vermeld, om tijdens een viewingsessie de foto's te bekijken en met jullie te overlopen welke foto afwerkingen het beste bij jullie past. Dit duurt meestal tussen 1 à 2 uur.

Reserveer je newbornreportage reeds tijdens je zwangerschap, om zo zeker te zijn van een plaats !

Contacteer me vrijblijvend via onderstaand contactformulier voor meer informatie !

klik hier voor prijs aanvraag

Onder de rubrieken zwangerschap, newborn of sensuele shoots vindt u ook nog extra info.