Gastenboek

 
Leave a Comment
Your email address will not be published.

7 + 6 =


Ruth en Flip

04th August 2020

We zochten een vrouwelijke fotograaf voor de naaktfotografie en vonden Catherina en haar man. De shoot in hun huis was heel warm en toegankelijk. Heel vriendelijke en rustige mensen. We voelden ons heel op het gemak bij hen. Er was geen gepush. Ze brachten zelf ook leuke ideëen, zoals onze tattoos extra belichten. De foto's zijn heel prachtig! Super mooi gedaan! We gaan hier nog heel ons leven van genieten :-) Merci!

Ann Van Den Ede

03rd August 2020

De foto’s van mijn zwangerschapshoot zijn prachtig. Catherina heeft me goed geholpen met de poses. Daarbij had ik een goed gevoel. Ik kijk uit naar de newbornshoot. Ann

Mireille

25th June 2020

Voor mijn verjaardag had ik van mijn partner een cadeaubon gekregen voor een sensuele fotoshoot. Ik wou al zo lang een mooie naaktfoto van mij voor in de slaapkamer. Het was een eindje rijden naar Antwerpen maar dat had ik ervoor over. Het is één groot cadeau geworden vanaf bij de binnenkomst in de studio. Catherina is zo een lieve vrouw die je snel op je gemak weet te stellen. Eerst hebben we een reeks lingeriefoto's genomen want dat wou ik ook zo graag. Het is uiteindelijk een prachtige mix geworden van lingerie en naaktfoto's. Catherina weet bijzonder goed hoe ze een naakt lichaam in beeld kan brengen, ook al had ik een aantal complexen. Na de shoot konden we al een preview van de foto's op een groot scherm bekijken. Ik vond het spannend maar kon me niet voorstellen dat het zo mooi ging zijn. De ene naaktfoto was nog mooier dan de andere, en dan moest je daar nog gaan uit kiezen maar het is ons toch gelukt.
Het is in totaal een prachtig werk geworden. Zo mooi zelfs dat we ook een sensuele foto van mij in onze living hebben gehangen. Dank je wel Catherina voor de mooie naaktreportage van mij. Ik hoop dat veel vrouwen mijn voorbeeld zullen volgen zodat zij ook trots mogen zijn op uw werk en hun lichaam. Ik heb je al bij heel wat mensen aangeraden. Doe zo verder!

Andrea

22nd June 2020

Vandaag ons album komen ophalen van onze erotische fotoshoot die we een tijdje geleden hadden gedaan. Wat is het mooi geworden, gewoon prachtig. Na lang twijfelen waren we op zoek naar een vrouwelijke fotograaf voor een sensuele fotoshoot. We werden heel vriendelijk ontvangen en hebben onze ideeën samen uitgewerkt. Je hebt een echte warme studio waar we ons direct thuisvoelden. En het zijn prachtige naaktfoto's geworden. Zeker een aanrader voor iedereen.

Anke en Steve

01st June 2020

Ik wou zo graag een zwangerschapsfotoshoot willen laten doen van mijn bolle buik. Het is een mooie herinnering voor later. Bij Catherina was de shoot echt top. Ze had hele mooie zwangerschapsjurken ter beschikking. Ook de naakt foto's van mijn bolle buik waren zo mooi. Tijdens de shoot zelf hebben we ook besloten om bij haar de newbornfotoshoot te doen. Het was zo mooi om te zien hoe ze onze dochter zo mooi wist te fotograferen. Het zijn prachtige babyfoto's geworden. Zeker een aanrader want ze worden zo snel groot en de foto's zijn wel voor altijd om terug te zien.

Dieter en Sarah

27th May 2020

We waren al jaren van plan om eens een erotische fotoshoot te doen want we wouden een mooi aandenken voor later. Bij Catherina waren we aan het juiste adres voor onze sensuele fotoshoot. Het resultaat is prachtig geworden. Zeker een aanrader als je dit ook eens wilt doen. Onze zenuwen waren snel over. Hebben ons album ook al aan verschillende mensen laten zien en iedereen vind het prachtig. En de canvas die we besteld hadden hangt mooi boven ons bed.
Dank je wel voor de mooie sensuele fotoreportage.

Ilse Vleminckx

15th May 2020

Een prachtige fotoshoot van mijn pasgeboren zoontje. De ontvangst was heel hartelijk. Catherina straalt rust uit wat ook een invloed heeft op je kindje. Uiteindelijk prachtige newbornfoto's. Er zijn spulletjes genoeg om de juiste foto's te maken. Prachtig album. Een echte aanrader.

Elke en Lucas

13th May 2020

Eind december een zwangerschapshoot gedaan. Viel reuze mee. Waren prachtige zwangerschapsjurken die ik kon gebruiken.
Aansluitend een maand later de newbornfotoshoot laten doen. Wat een prachtige collectie ook van haarbandjes en dekentjes. Ondertussen is ons album ook toegekomen. Het was het wachten waard in deze periode. Als ik terug zwanger ben gaan we terug voor een nieuwe zwangerschapsreportage.

Steven

13th May 2020

Een prachtige erotische fotoshoot laten doen samen met mijn vriendin. Heel vriendelijke fotografe die ons direct op ons gemak wist te stellen. Is een combinatie van sensuele lingerie foto's en erotisch naakt geworden.
Album is prachtig geworden. Kunnen er van genieten. Zeker een aanrader ! Top erotische fotografie !

Leen

11th February 2019

Vandaag zijn we in de photostudio ons besteld babyalbum gaan ophalen. Wat is het mooi geworden ! Ben er dolblij mee en wat een prachtige kwaliteit. Hier ga ik mee pronken op de babyborrel. Ook de mini albums voor de ouders zijn prachtig geworden. Van zodra ons Maxime kan zitten komen we terug voor een vervolgshoot.
Wat leuke ideeën heb je allemaal. Het ziet er allemaal zo knap uit. Tot binnen een 6tal maandjes.
Groetjes Leen

Tim en Anja

04th February 2019

Voor de bevalling zijn we bij Photostudio Martens geweest met heel het gezin voor een zwangerschapshoot. Dit is zo goed bevallen dat we ook de newbornshoot bij haar willen doen. De rust die Catherina uitstraalt had een positieve invloed op onze kinderen.
We voelden ons allemaal erg op ons gemak in de studio. Aan alles is gedacht om een ontspannen shoot te hebben met als eindresultaat prachtige natuurlijke foto's van de zwangerschap !

Elke

31st January 2019

Catherina heeft een prachtige babystudio, niet zomaar bij iemand thuis maar een echte fotostudio. We werden er warm ontvangen voor de Newbornshoot van ons zoontje.
Ze neemt alle tijd voor je baby om hem prettig te laten voelen en zet hem prachtig op de foto!
Catherina is een lieve warme vrouw die heel goed met ons zoontje omging. Een echte aanrader en we komen zeker terug voor opvolgende fotoshoots!

Valerie en Tom

29th December 2018

Vandaag terug langsgeweest met onze pasgeboren zoon, weer een prachtige babyreportage. Leuke nieuwe accessoires en pakjes. 2 jaar geleden al geweest met onze dochter van 2 weken.
Catherina blijft top in haar vak. Ook deze keer weer een zwangerschapsreportage laten doen, was nog mooier dan vorige keer met ons dochtertje erbij.
Kunnen al niet wachten om ons album op te halen.
Photostudio Martens is een aanrader voor iedereen die prachtige foto's wenst !
Groetjes,
Valerie & Tom

Anja Van Damme

31st January 2018

Begin juli een newbornshoot gedaan, deze heeft bijna 4 uur geduurd, met heel veel verschillende attributen. Wij hadden zelf wat kleertjes en doopsuiker/geboortekaartje mee. Catherina heeft zelf ook heel veel leuke pakjes, haarbandjes, enz..
Ons dochter was die dag zelf redelijk lastig en Catherina was zeer geduldig met haar, waardoor het resultaat van de foto's prachtig is geworden.
Ondertussen zijn we onze fotoalbum gaan afhalen en die is prachtig geworden. Het was het wachten meer dan waard. Het is iets voor altijd !
Zeer vriendelijke en professionele mensen. Ze doen echt moeite voor de klant.
Anja Van Damme

Martine & Bart

25th January 2018

Het was een fantastische ervaring om zo mooie foto's van onze Manou te laten nemen. Nogmaals bedankt voor je geduld en het mooie album. Heel de familie vindt het reuze knap. Nog veel succes met alles wat je doet om iedereen zo gerust te stellen !
Groetjes,
Martine & Bart

Virginie

23rd March 2017

We hebben lang gezocht voor wee iemand vonden die artistieke zwangerschapsfoto's kon maken. Ik wou sowieso een vrouw als fotograaf en bij jou was ik aan het juiste adres. We hadden dan ook tijdens de zwangerschapshoot besloten om ineens de fotoshoot voor ons kindje vast te leggen als het geboren was. Toen Chloe 10 dagen oud was hebben we de mooie newbornshoot laten doen. Vol ongeduld en nieuwsgierig waren we naar het eindresultaat. Het is een mooi album geworden van onze flinke dochter. En in de woonkamer hangt de grote wandvergroting in plexi. Iedereen vindt het super knap. We gaan jullie bij iedereen aanbevelen. Nog bedankt voor al het werk en de goede kwaliteit van de foto's Catherina.
Als ik terug zwanger ben komen we zeker terug !
Groetjes,
Virginie, Bart & Chloe.

Els en Stefan

23rd March 2017

Mijn vriend wou samen met mij een zwangerschapshoot doen. Ik was in het begin wel wat zenuwachtig maar je hebt mijn vertrouwen snel gewonnen. Het zijn prachtige foto's geworden Catherina ! Echt top. En nu maar wachten tot ons kleintje geboren is dat we kunnen terugkomen voor de newbornshoot. We kijken er al met veel plezier naar uit !

Ann

23rd March 2017

Juist ons album ontvangen van de zwangerschapshoot en van de newbornreportage. Heel knap afgewerkt met een linnenkaft en box. Heel de familie vindt het prachtige foto's. Nogmaals bedankt voor het prachtig resultaat dat jullie hebben geleverd ! Zeker een aanrader !

Natascha en Tom

21st July 2016

Nogmaals super bedankt voor het mooie album dat we gisteren zijn komen ophalen van onze zwangerschap en newborn shoot. Het was een heel toffe ervaring en zijn super tevreden. Ook onze ouders vinden hun mini album super tof. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden. Nog veel succes !

Caroline en Micha

20th March 2016

Zaterdag was onze huwelijksdag waar we al lang naar hadden uitgekeken. Catherina van Photostudio Martens kennen we van ons vorig werk, het was dan ook heel logisch dat zij onze trouwreportage ging fotograferen.
Het was een hele leuke dag, met heel spontane reportage. Vandaag hebben we al een aantal van onze huwelijksfoto's doorgemaild gekregen. Ze zijn gewoon prachtig ! Heel knappe effecten en heel spontane trouwfoto's van onze huwelijksdag.
Catherina alvast bedankt voor de leuke samenwerking en kijken al uit naar onze trouwalbum ! Alvast proficiat !

stefanie en victor

09th March 2016

We waren op zoek naar prachtige zwangerschapfoto's van mijn bolle buik. Na wat surfen kwamen we bij Photostudio Martens in Schilde terecht. Bij aankomst zag je al dat het een prachtige fotostudio is. We werden onmiddellijk gerust gesteld bij de bespreking van de stijl van de fotoshoot met een lekker tasje koffie. De shoot was enorm leuk. Heb dan ook knappe naaktfoto's laten nemen van mijn zwangere buik.
Een week later waren we uitgenodigd om de previews van de shoot te komen bekijken.
De foto's waren super knap. Gevolg : we hebben reeds een prachtige wandvergroting en een album besteld en ineens de newbornshoot vastgelegd.
Proficiat Catharina
Alvast bedankt voor het mooie werk en tot na de bevalling.
We kijken er al naar uit.
Liefs,
Stefanie en Victor.

Hanne Verbiest

12th February 2016

Twee jaar geleden waren we reeds bij Photostudiomartens geweest bij de geboorte van onze zoon. Nu ik terug zwanger ben wou ik dan ook eens een zwangerschapshoot laten doen voor onze nieuwe spruit is geboren. Ze zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe studio waar er zelfs foto's zijn genomen met daglicht.
Opnieuw waren ze heel vriendelijk en professioneel. Zelfs de artistiek naakt foto's van mijn bolle buik zijn prachtig.
We hebben ineens onze newbornreportage geboekt, want we willen van haar ook mooie babyfoto's.
Proficiat Catherina, je bent echt top.
Een echte aanrader voor iedereen die zwanger is.
Groetjes,
Hanne

Pieter en Heidi

08th December 2015

De foto's die u maakte van de zwangerschap zijn voor ons super geslaagd. Bedankt Catherina om de foto's zo snel mogelijk door te sturen. Perfect voor het geboortekaartje.

Melissa

18th July 2015

Gisteren hebben we een prachtige newbornshoot laten maken van onze pasgeboren baby. We werden heel vriendelijk onthaald en eerst werd besproken welke ideetjes we voor de foto's zouden uitwerken. De fotografe was uiterst professioneel. Je zag dat ze gewoon was om met pasgeboren baby's om te gaan.
Nadien hebben we al een eerste blik kunnen werpen op de foto's van onze dochter. Ze waren prachtig !
We zijn heel benieuwd als ons baby album af is. We hebben ook kleine boekjes voor de ouders besteld. Wat gaan die tevreden zijn. Nogmaals bedankt en proficiat met jullie knusse studio, je voelt je er direct thuis.
Goetjes,
Melissa en Pieter en Yasmijn.

Charlien, Claudia en Jolien

24th March 2015

Superleuke foto's! Relaxte sfeer tijdens de fotoshoot zelf!
Echt fantastisch!!

Janine

27th November 2014

bedankt voor de superleuke newborn fotoshoot die je hebt gemaakt van onze Victor. Een fotoshoot van je pasgeboren baby is echt een aanrader!!! Je krijg hele mooie foto's. We komen zeker nog eens terug. Spijtig dat we de zwangerschaps fotoshoot niet meer kunnen doen hebben. Victor wou eruit. Een aanrader voor anderen. Boek op tijd voor de zwangerschap zodat je ook mooie zwangerschapsfoto's hebt.

Groetjes
Janine

Jolien Wouters

04th November 2014

Zwangerschapsfotografie met juist dat tikkeltje meer, daar was ik naar op zoek om prachtige foto's te laten maken van mijn zwangere bolle buik. Op zoek naar een goede vrouwelijke zwangerschapsfotograaf kwam ik bij jullie uit.
Jullie hebben mij heel snel op mijn gemak gesteld. Het was een heel leuke ervaring.
Ik kijk met vol ongeduld uit naar de zwangerschapsfoto's. En voor de newborn shoot kom ik zeker terug !

christina

12th September 2014

Beste Catherina,

Het was een eerste fotoshoot voor ons beiden, maar het was echt heel tof!

Erg aangenaam, vooral omdat je zo rustig bent en je ziet, vakkennis hebt met vele prachtige beelden als resultaat.
Je gaf ook goede tips; erg leuk.
Dank je voor ons op papier te zetten.
groetjes B en C

Sophie

11th September 2014

De fotoshoot was een heel leuke ervaring met prachtige foto's als gevolg. De afwisseling van decors zijn een pluspunt. Ik was echt blij met het resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar!

Elisabeth

29th November 2013

De newbornfoto's op uw blog van vandaag zijn super mooi.
Goed gedaan!!!

Sandra

25th November 2013

We hebben reeds goede reacties gekregen op de foto's die jullie gemaakt hebben.
We komen zeker nog eens terug met onze kinderen voor een familie shoot.

Valerie, Stijn & Louie

07th November 2013

Super mooie foto's van ons kleintje!
Iedereen vindt ze prachtig! We komen zeker terug!

Bedankt voor ons kleintje zo mooi vast te leggen, een herinnering voor het leven!

Sabine

01st November 2013

De newborn fotoshoot van de kleine louis is zo schattig. ik hoop dat je nog veel pasgeboren babies mag fotograferen.

Annick Schouten

15th October 2013

Newbornshoot is prachtig, heel mooi afgewerkt. Bedankt voor de goede service en originele ideëen.
Heel professioneel ! Jullie zijn een aanrader !

Jan Vercammen

15th October 2013

Zie juist uw nieuwe website, echt knap !
Was te verwachten. Nog bedankt voor de super shoot. Dibounds zijn super mooi.
Heb nog een paar klanten voor je.
Groetjes,
Jan en Eveline

anne van meenen

14th October 2013

Proficiat, Catherine, heel professioneel gedaan!!

Pascale

13th October 2013

Ik heb zojuist uw nieuwe website bekenen,
Wat staan er lieve en vertederende foto's van babies en kids op.

Vele complimenten van ons allemaal.

Pascale.

Sofie

13th October 2013

Wat een mooie site.
Ik ben onder van die vele mooie foto's.
Proficiat.

Nancy

10th October 2013

Super! Super! Super!
Wij zijn blij met de foto's.
Krijgen goede reacties op de 2 canvassen die we besteld hadden.
Gaan zeker reclame maken.
Ook nog eens een dikke proficiat met de nieuwe website.

uitdagend koppel

09th October 2013

mooi portfolio foto's, mooie site en verzorgd. Proficiat

Stefan

07th October 2013

Mooi!!!!!
Als je eens een model nodig hebt ge weet mij wonen hè... :-)

Patricia

07th October 2013

Wow, mooie nieuwe site ! Heel overzichtelijk en knappe foto's ! Veel succes !

Jan Devijver

07th October 2013

Heel mooie foto's. Proficiat ! Mooie website ook.

Inge

05th October 2013

Het was een leuke ervaring om bij jullie foto's te laten maken. Gezellige fotostudio. Jullie nemen de tijd ervoor.
Ons album heeft veel succes bij onze vrienden. Zeker een aanrader.