Communie fotografie

02nd February 2016 - Communie fotografie - Comments -

Binnenkort 21 februari hebben wij onze 2 de opendeurdag voor onze communicanten.  Breng ons zeker een bezoekje.  U bent steeds welkom in onze nieuwe fotostudio te s' Gravenwezel. 5 minuten gelegen van Wijnegem shopping center.  Je kan onze winkel ook bezoeken voor communie fotografie tips. En ontdek wat de mogelijkheden zijn voor communiekaartjes, communie geschenken voor meter en peter .... Er zijn verschillende mogelijkheden zodanig u communie foto's hebt die uniek en volledig volgens uw wensen uitgewerkt worden. Vraag vrijblijvend naar onze communiefotografie prijzen. Groetjes Catherina Martens.

Valérie
02nd February 2016
Zondag zijn we met onze dochter langsgeweest voor haar communiereportage. Ze hebben heel veel keus in communiegeschenken voor meter en Peter. Ook de albums zijn prachtig. We kijken al uit naar de fotoshoot en de geschenken.
Ook de communiekaartjes zijn heel origineel.
Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaal voor de communie !
Stefan & Charlotte
12th February 2016
Ook wij zijn naar de opendeurdag geweest. We zijn op zoek naar een leuke communieshoot voor onze tweeling. Het is een prachtige nieuwe studio, zeer klantvriendelijk en prachtige foto's. Hebben ook leuke geschenken en originele communiekaartjes.
De fotoshoot hebben we ineens geboekt. Samen met een prachtige canvas voor in onze woonkamer. We kijken al uit naar het resultaat.
Frank Willems
12th February 2016
Eindelijk terug een fotograaf in Schilde waar we pasfoto's kunnen laten nemen.
Caroline
07th March 2016
Door tijdens de opendeurdag voor onze dochter langs te gaan om een communieshoot te boeken, ontdekten we dat er eindelijk terug een fotograaf in Schilde is waar men terug pasfoto's kan laten nemen. Onmiddelijk de dag nadien met mijn moeder langs de fotostudio geweest om een nieuwe pasfoto te laten nemen. Uitstekende service en heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die in Schilde een nieuwe pasfoto nodig heeft.
Laurence Verveken
27th January 2017
Vandaag een communie cadeaubon aangekocht voor ons nichtje haar eerste communie. Vorig jaar zijn we met onze dochter bij Photostudiomartens geweest voor haar communiereportage. Heel knappe foto's en prachtige service. Hadden er ook een communiealbum en mini albums bijbesteld voor meter en peter. Wat waren die blij. Over het communiealbum was iedereen enthousiast tijdens het feest en is nu een mooi aandenken voor altijd. Echte aanrader !

Leave a Comment
Your email address will not be published.

7 + 3 =
Lastest posts
Categories
Previous Next